Podatki o dostavi

DOSTAVA NAROČILA

Kupljeno blago vam dostavimo na kateri koli naslov v Sloveniji, izjemoma tudi v tujini. Dostavo v našem imenu opravljata Pošta Slovenije s priporočeno pošiljko in dostavna služba GLS Slovenia

Vsa naročila nad 50,00€ dostavimo BREZPLAČNO.

POŠTA SLOVENIJE

Poštni uslužbenec vam bo naročeno blago dostavil na dom (če v času dostave ne boste dosegljivi na naslovu, boste dobili obvestilo v poštni nabiralnik, kje in kdaj lahko plačate in prevzamete blago).

GLS

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob naročilu. Priporočamo vam, da navedete naslov, na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete tudi vašo telefonsko številko in e-mail, saj vas bo GLS lahko obveščal o poteku dostave. 

Preko povezave katero prejmete po emailu imate več načinov dostave. Paket lahko poljubno preusmerite na kakšen drug naslov kjer se nahajate v dopoldanskem času ali pa ga preusmerite v eno izmed paketnih trgovin (PETROL, OMV, BIGBANG...) v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). Po želji pa lahko tudi sami izbirate poljuben datum dostave.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki oziroma boste o tem obveščeni po SMS in Emailu. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete od ponedeljka do petka med 7:30 in 21:00 uro. 

Vsa naročila, ne glede na dostavno službo bodo odpremljena najkasneje v roku 2 (dveh) delovnih dni po prejetju naročila. Če se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, se rok dostave avtomatično podaljša na 4-7 dni. V kolikor vam čas dostave ne odgovarja, lahko od naročila odstopite. Pogoje odstopa najdete v pogojih poslovanja pod rubriko ''odstop od naročila''.

Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Kupec jo prejme ob potrditvi naročila na svoj e-naslov.