Kozji kolostrum (mlezivo) je edinstvena tekočina, ki jo izločijo samice takoj po rojstvu in novorojenčka opremijo z gradniki za močan imunski sistem ter z rastnimi hormoni, ki jih potrebuje za pravilen razvoj organov, centralnega živčnega sistema, kosti in mišičja. Kolostrum je preprosto povedano vrhunsko naravno super živilo.

Vsebuje koncentracijo različnih biološko aktivnih snovi, kot so imunoglobin, laktoferrin, citokini, vitamini, biominerali, rastni faktorji, posebne antivirusne in antibakterijske snovi, interferon in mnoge druge.

Kolostrum optimizira naravni obrambni sistem, pomaga vzdrževati zdrav in normalno delujoč imunski sistem tudi med intenzivnim fizičnim naporom (npr. pri intenzivnem športu). Pospešuje poznejše regenerativne moči in krepi celotno telo pred utrujenostjo. Pomaga nevtralizirati škodljive viruse in bakterije ter krepi naravno imunost.

V kombinaciji z vadbo in zdravo prehrano podpira rast mišic in povečuje okrevanje oslabljenega živčnega sistema.

Najodličnejši dejavniki krepitve imunskega sistema, ki jih vsebuje mlezivo, so njegovi imunoglobulini. Ko jih telo vsrka, krožijo v vašem krvnem obtoku. Imunoglobulini so specializirani za iskanje in uničevanje antigenov – škodljivih bakterij, virusov, alergenov, strupov in tujih snovi, ki ne sodijo v našo kri.


Kozji kolostrum proizvajalca QURADEA je prava redkost švicarskih Alp.

Zaradi svoje edinstvene sestave, je za razliko od kravjega kolostruma primeren tudi za ljudi z alergijao ali intoleranco na kravje mleko. 

Kozji kolostrum proizvajalca Quradea je kakovosten izdelek, ki je pridobljen na najbolj skrben način. Kolostrum se zbira le od koz s skrbno izbranih kmetij , ki se ukvarjajo z BIO rejo, kar dokazujejo tudi BIO certifikat, bio-inspecta certifikat in certifikat švicarske garancije.

Izdelek je pridelan na poseben način sušenja z zmrzovanjem, kateri omogoča najvišjo kvaliteto kolostruma in ohranja največ imunoglobinov.

Da izdelek ohranijo kvaliteten kar se da najdlje časa, je pakiran v posebne vijolične kozarce iz MIRONA, ki zagotovi optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba. To steklo omogoča podaljšano življenjsko dobo in učinkovitost izdelka.


1 paket vsebuje: 120 kapsul

Neto: 41g

Sestavine: Švicarski kozji kolostrum 250mg 74%, kasula iz rastlinske celuloze 26%. Skupaj sestavine 100%

Priporočena uporaba: Otroci do 12. leta: 1-2 kapsuli na dan, odrasli: 2-.4 kapsule na dan

Kapsule vzemite zjutraj in zvečer pred jedjo, z veliko tekočine. Če je potrebno, se lahko odmerek poveča

Uporabno najmanj do konca in lot(L): glej odtis na embalaži

Po uporabi embalažo dobro zaprite. Izdelek shranjujte na temnem in hladnem prostoru. Hranite izven dosega otrok. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav način življenja.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Captcha

Kozji kolostrum Quradea

  • Šifra: SWISSGOATCOLOSTRUM
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 84.00€


Podobni izdelki

Kozji kolostrum

Kozji kolostrum

Kozji kolostrum (mlezivo) je edinstvena tekočina, ki jo izločijo samice takoj po rojstvu in novoroje..

59.00€

Kolostrum

Kolostrum

Kolostrum ali mlezivo je prva hrana, ki jo zaužije novorojenec. Vsebuje številna proti telesa in hra..

26.95€

Oznake: Kozji kolostrum Quradea, bio kozji kolostrum